otrdiena, 2012. gada 7. augusts

Vēdiskais rituāls Mēteļkalnā


Jau divus gadus vasaras saulgriežus mēs svinam ļoti skaistā un enerģētiski interesantā vietā netālu no Liezēres, Madonas novadā. Šo vietu vietējie iedzīvotāji sendienās saukuši par Mēteļkalnu. Pēcpadomju laikā te nebija īstu saimnieku, bet nu situācija ir mainījusies, un kalns atkal uzņem cilvēkus. Un tā, zemāk ir piedāvājums apmeklēt vēdisko pasākumu:

Ielūdzam uz Lakšmī-jagju
Madonas novada Mēteļkalnā 26. augustā no 12.00 līdz 16.00


Lakšmī-jagja ir īpašs uguns rituāls, kas palīdzēs:
* pavājināt negatīvo karmu,
* novākt no Jūsu dzīves ceļa grūtības un šķēršļus,
* pārvērst realitātē Jūsu mērķus un sapņus.
Tādā veidā Jums paredzētais var tikt izmainīts, un Jūs saņemsiet vēl lielāku dabas spēku atbalstu dzīves likteņa pavērsienos.
Jagja kopš senseniem laikiem ir metode, kuru izmanto, lai neitralizētu planētu negatīvo ietekmi uz mūsu dzīvi, karmas attīrīšanai, dabas atbalsta iegūšanai un panākumu sasniegšanai dzīvē. Jagjas procedūra norisinās speciālu vēdisko mantru pavadījumā, veicot noteiktus rituālus.
Jagjas noslēgumā veģetārs mielasts.
Ieeja par ziedojumiem.
***
Pasākumu vada Ananta Nitai das (Aleksandrs Bespalovs), kurš skolotāju vadībā jau 18 gadus studē Vēdisko kultūru, psiholoģiju, astroloģiju un hiromantiju.
Aleksandrs vada hiromantijas, numeroloģijas, šakuna šastra [vēdiskā zinātne par parādībām, zīmēm un pazīmēm], svapna šastra [oneiroloģija jeb zinātne par sapņiem], karmas izpētes seminārus, kā arī uguns rituālus karmas attīrīšanai un labklājības veidošanai dzīvē. Organizē svētceļojums uz Indiju, kur pabijis jau 12 reizes.
***
Norises vieta: Mēteļkalns, mājas "Jaunās", Liezēres pagasts, Madonas novads (koordinatori Mārtiņš + 371 29129019, Māris +371 29321381). Pasākuma dalībniekiem nepieciešamības gadījumā tiks izsūtīta maršruta karte.
***
Sīkāka informācija zvanot pa telefona numuru + 371 27514267, 29933276 vai rakstot uz e-pastu: atmaramavediccentre@inbox.lv